Overnatning 25/11 -26/11

Så holder vi den anden overnatning i denne sæson. Det er for elever fra 3. klasse og opefter. Vi mødes på Danseskolen klokken 17.00, hvor vi julehygger lidt først, med lidt klippe/klistre. Husk at have penge med til aftensmad og guf, vi henter mad fra Da Vinci. Næste morgen spiser vi morgenmad sammen, inden vi tager toget til KBH. Danseskolen giver morgenmaden. 

Tilmelding samt betaling senest den 20. november - man tilmelder sig på danseskolen, eller i en besked til Camille - 27288628/Messenger.

juletur til KBH

Lørdag den 26. november tager vi på vores årlige juletur til KBH. Man kan komme fra 3. klasse og opefter. Vi tager toget frem og tilbage, og er afsted hele dagen. Alt efter hvor mange børn/unge mennesker der vil med, sørger Danseskolen for de voksne der skal med. 

Tilmelding senest den 20. november. Man kan tilmelde sig på danseskolen, eller i en besked til Camille 27288628/Messenger. 

Juleoptog

Søndag den 18. december 2022 afholder Sakskøbing by sit årlige juleoptog, og vi skal selvfølgelig være med. Selv optoget begynder klokken 13.00 fra Skotte (lige overfor danseskolen) - vi mødes klokken 11.00 på danseskolen, og lære de danse, som vi skal danse igennem byen. Der hænger en seddel på danseskolen, hvor man kan tilmelde sig - tilmelding senest den 10. december. 
Husk lidt at spise og drikke.
Man skal have så mørkt tøj på som muligt, og så finder vi lidt kostumer frem.
Sidste år tema var "Harry Potter" - i år er det..... 

Dancer of the Year

"Dancer of the year" er en turnering, der kun er for Danseskolens elever. Det var den turnering, der førhen hed Institutmesterskab. Man kan deltage i alle de stilarter man går til i denne sæson. Turneringen bliver holdt på danseskolen, og der er selvfølgelig præmier til alle deltagerne. 

Der kommer mere info om denne turnering i løbet af december.

Turneringen bliver afholdt fredag den 6. januar 2023 - Fra klokken 16.00 - 20.00 ca.